حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

اوکراین: پل کریمه را هدف نظامی می‌دانیم

وزیر خارجه اوکراین گفت که پل کریمه برای هداف نظامی استفاده می‌شود و اوکراین آن را هدفی نظامی می‌داند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین روز دوشنبه در سخنانی مدعی شد که اقدام روسیه در لغو توافق غلات در دریای سیاه تهدیدی مستقیم و غیر قانونی به شمار می‌آید.

 

وی در ادامه سخنانش به حمله بامداد صبح امروز به پل کریمه اشاره کرد و گفت: «پل کریمه برای اهداف نظامی استفاده می‌شود و ما آن را هدفی نظامی می‌دانیم».

 

این در حالی است که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه امروز در سخنانی گفت: «جنایت اوکراین بی معنا بوده زیرا پل کریمه مدت‌هاست که برای حمل و نقل نظامی استفاده نمی‌شود».

 

رئیس جمهور روسیه هشداد داد که این کشور حمله تروریستی بامداد دوشنبه را بی پاسخ نخواهد گذاشت و وزارت دفاع روسیه در حال آماده سازی پاسخی مناسب به این اقدام است.

 

بامداد امروز بود که رسانه‌های روسی و اوکراینی از وقوع انفجاری در پل کریمه، که این شبه‌جزیره را از روی دریا به خاک سرزمین اصلی فدراسیون روسیه متصل می‌کند، خبر داده بودند.

 

خبرگزاری فرانسه ساعاتی بعد در خبری فوری به نقل از یک منبع ارشد اوکراینی گزارش داد که رژیم کی‌یف در پس انفجار امروز در پل متصل‌کننده کریمه به خاک فدراسیون روسیه است.

 

به گفته کمیته ملی ضد تروریسم فدراسیون روسیه، بر اثر حمله تروریستی به پل کریمه، به بزرگراه آن آسیب رسیده و دو بزرگسال کشته و یک کودک زخمی شدند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار